Επεξεργασία τροφίμων

Πλήρεις γραμμές επεξεργασίας για:

  • Πατάτες και για παράγωγα πατατών.
  • Καρότα, παντζάρια, κρεμμύδια κ.α. σε ροδέλες, κύβους, χυμούς.
  • Ελιές, πιπεριές και αγγούρια
  • Σπανάκια, αγκινάρες, κουνουπίδια
  • Ντομάτες
  • Θαλασσινά
  • Φρούτα και παράγωγα φρούτων
  • Μέλι
  • Προϊόντα προς κονσερβοποίηση ή κατάψυξη.

Πλήρεις γραμμές παραγωγής:

  • Έτοιμων φαγητών
  • Μαγιονέζας, ρώσικης σαλάτας, ταραμοσαλάτας, μελιτζανοσαλάτας, τονοσαλάτας, και άλλων ορεκτικών.
  • Μαρμελάδας
  • Γλυκών κουταλιού και φρουϊ γλασσέ.
  • Atirmatic_GB_Page_1.jpg
  • BOLA_l3ntz4yp.jpg
  • brasiras-paraskevis-saltson.jpg
  • epeksergasia-frouton-laxanikon.jpg
  • grami-paraskevi-siskevasia-saltson.jpg
  • IMG_2163_59q346c9.jpg
  • IMG_2164_xv5j2qsy.jpg
  • IMG_2165_a46x6w83.jpg
  • IMPASTATRICE_fg05c84k.jpg
  • JAM_u47m95i6.jpg
  • KETCHUP_2r80n2ca.jpg
  • Lega2.jpg
  • Lega3.jpg
  • Lega4.jpg
  • OMOGENEIZZATORE_5nvbigt0.jpg
  • PIONEER-SYSTEM-BIDIREZIONALE_Page_1.jpg
  • RG_Page_1.jpg
  • tpunel-pasteriosis-psiksis.jpg
  • TVN-202_Page_1.jpg

© 2004 - 2020 Βουτσινάς Χρήστος Ι.Κ.Ε. | Tel: +30 2310 420.097, 412.379 Fax:+30 2310 411.706