ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΙΚΕ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επεξεργασία τροφίμων

Πλήρεις γραμμές επεξεργασίας για:

  • Πατάτες και για παράγωγα πατατών.
  • Καρότα, παντζάρια, κρεμμύδια κ.α. σε ροδέλες, κύβους, χυμούς.
  • Ελιές, πιπεριές και αγγούρια
  • Σπανάκια, αγκινάρες, κουνουπίδια
  • Ντομάτες
  • Θαλασσινά
  • Φρούτα και παράγωγα φρούτων
  • Μέλι
  • Προϊόντα προς κονσερβοποίηση ή κατάψυξη.

Πλήρεις γραμμές παραγωγής:

  • Έτοιμων φαγητών
  • Μαγιονέζας, ρώσικης σαλάτας, ταραμοσαλάτας, μελιτζανοσαλάτας, τονοσαλάτας, και άλλων ορεκτικών.
  • Μαρμελάδας
  • Γλυκών κουταλιού και φρουϊ γλασσέ. 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού